Presó i exili

Descripció

Jordi Cuixart i Jordi Sànchez segrestats a la presó de Soto del Real. Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Turull, Raül Romeva i Josep Rull segrestats a la presó d'Estremera. Carme Forcadell i Dolors Bassa segrestades a la presó d'Alcalà Meco. Carles Puigdemont exiliat a Alemanya. Meritxell SerretToni Comín i Lluís Puig, exiliats a Bèlgica. Clara Ponsatí exiliada a Escòcia. Anna Gabriel i Marta Rovira exiliades a Suïssa.

Podeu adquirir la samarreta a la Botiga per la Llibertat (el 100% del benefici es destinarà a les diferents Caixes de Resistència, Associació FreeJunqueras i a l'Associació pels Drets Civils de Catalunya, que agrupa familiars dels presos polítics i exiliats) i a Productes de la Terra (tots els beneficis es destinaran a la Caixa de Solidaritat d'Òmnium i l'Assemblea per fer front a fiances i multes).

Descarrega l'arxiu "Presó i exili"

Zip 20,4 MB (conté Ai + SVG + PDF + PNG)

Productes de la Terra "Presó i exili" Botiga per la Llibertat "Presó i exili"

Descarrega l'arxiu "Presó i exili"

Zip 20,4 MB (conté Ai + SVG + PDF + PNG)

Creative Commons

Tots aquests arxius estan sota llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial 2.0 Genèrica. Aquesta llicència permet a qualsevol persona mesclar, adaptar i crear a partir de l'obra sense finalitat comercial. I les noves obres derivades, tot i que han de reconèixer l'autoria i no poden ser utilitzades comercialment, no han d'estar subjectes a una llicència amb els mateixos termes que l'obra original.