Sant Esteve de les Roures

Descripció

El municipi de Sant Esteve de les Roures va formar part de l'informe que la Guàrdia Civil va enviar al jutge Llarena degut als greus incidents que s'hi van produir durant el referèndum de l'1 d'octubre. En concret, s'hi explica que un dels manifestants que ja havia agredit altres agents, va aprofitar la caiguda d'un d'ells, que va quedar totalment indefens, per a donar-li una brutal puntada de peu a la zona posterior del cap. En aquell mateix lloc, el conductor d'una motocicleta va intentar atropellar un policia i robar-li l'arma reglamentària.

Ja són més de 3.000 les organitzacions vinculades a aquesta vila a Twitter, i el grup parlamentari d'ERC al Congrés espanyol va incloure una esmena als pressupostos de l'estat per una remodelació integral a l'estació de Rodalies del municipi.

En el moment de la compra podràs escollir entre la Caixa de Solidaritat ANC/Òmnium o bé la Caixa de Resistència CUP/Alerta Solidària per decidir on vols que es destinin els beneficis per la venda de la samarreta.

Preu
10,00