Samarretes freqüents

 • Χάος

  Descripció

  Desenes de rutes, vies i estratègies buscant el seu espai en un mateix ecosistema de pronòstic incert. El caos designa tot allò que és o es percep desorganitzat, desordenat i confús.

  Preu
  15,00
 • Aixafem

  Descripció

  Homenatge a la històrica fotografia del vallenc Pere Català "Aixafem el feixisme" que va servir com a cartell per al Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya.

  Preu
  15,00
 • Indi

  Descripció

  Segons el ministre d'Exteriors espanyol, els nadius nord-americans exterminats pels colons europeus van ser quatre. "Quatre indis". El Moviment Indi Americà va denunciar les declaracions de Borrell a twitter, acusant-lo de racista, supremacista i patètic.

  Preu
  15,00
 • Castanyera

  Descripció

  Quan ve el temps de collir castanyes, la castanyera ven castanyes de la muntanya a la plaça de la ciutat. La camisa li va petita, la faldilla li fa campana, les sabates li fan cloc-cloc i treu el paraigua quan sent 'trick-or-treat'.

  Preu
  15,00
 • Flamenc

  Descripció

  Tot i l'èxit dels ocells rosa els últims estius, els flamencs que avui estan de moda són els del Parlament de Flandes, que no aturen les seves queixes cap a l'estat espanyol i la seva vulneració constant de drets fonamentals assegurant que Espanya no compleix els estàndards democràtics per pertànyer a la Unió Europea i posant-se al costat dels presos polítics catalans.

  Preu
  15,00
 • Avió

  Descripció

  "Lanzaron aviones de papel hacia los vehículos policiales" es pot llegir a l'atestat policial, de la causa per rebel·lió i sedició del Suprem, que descriu els suposats actes que la Guàrdia Civil va considerar agressions i danys contra les forces de seguretat de l'Estat a partir de l'1 d'octubre.

  Preu
  15,00
 • Love

  Descripció

  Mentre els guionistes de la popular sèrie infantil Barri Sèsam, Mark Saltzman i Frank Oz, segueixen marejant la perdiu sobre la relació afectiva entre Epi i Blas (Bert and Ernie), que ni ens va ni ens ve, love is in the air.

  Preu
  15,00
 • Trasllat

  Descripció

  El govern espanyol té la intenció de traslladar les restes del dictador Franco fora del Valle de los Caídos per canviar el significat d'un monument que encara avui glorifica al genocida feixista.

  Preu
  12,00
 • Persones refugiades

  Descripció

  Crisi humanitària que comporta la crisi migratòria fruit de les guerres. Supervivents lluny de casa buscant un refugi i protecció que no arriba. Esperança que acaba en unes tanques que trenquen vides.

  Preu
  12,00
 • Director Pep

  Descripció

  Equilibra, coordina, unifica i harmonitza la idea, ell porta el tempo, accentua, indica l'entrada de cada instrument i treu tot el suc de la seva pròpia partitura. Director Pep.

  Preu
  12,00
 • Castell

  Descripció

  Els castells es construeixen des de fa més de dos-cents anys al Principat, com a resultat de l'expansió de la Muixeraga Valenciana. Força, equilibri, valor i seny.

  Preu
  12,00
 • Bakea

  Descripció

  Després d'abandonar la lluitar armada el 2011 i desarmar-se el 2017,  ETA anuncia oficialment la seva dissolució en un comunicat fet públic el 3 de maig de 2018.

  Bakea és pau en euskera.

  Preu
  12,00
 • No és no

  Descripció

  La repugnant sentència judicial als cinc violadors de 'la manada', on només se'ls acaba acusant d'abusos, ha evidenciat un cop més que la violència masclista també opera des dels poders estatals patriarcals de forma impune.

  Els beneficis de cada venda aniran destinats al projecte TAMAIA.

  Preu
  15,00
 • King

  Descripció

  És com veure jugar als déus
  tot el camp es posa en peu
  veig la màgia al meu davant
  molt més ràpid que un llamp
  és el petit més gran.

  Mai m'hagués imaginat
  tenir la sort de contemplar
  el guerrer que es va forjant
  un cop cada cent anys
  és el petit més gran.

  —Fragment de la cançó El petit més gran, de Toni Beiro.

  Preu
  12,00
 • Foc

  Descripció

  Purificació, renovació, preservació dels mals esperits, alliberament del passat. Foguerons de Sant Antoni, les baixades de les falles a la Vall de Boí, la crema del Rei Carnestoltes i del que no és Carnestoltes, les falles valencianes amb la crema dels ninots i l'encesa de les mascletades, les torxes a les processons de Setmana Santa, els Plens de la Patum, les festes majors, cercaviles i correfocs, la nit de Sant Joan i l'encesa de fogueres. Som foc. Som Països Catalans.

  Preu
  12,00
 • Pensionistes indignats

  Descripció

  Enguany l'augment de les pensions ha estat només d'un 0,25%. Les mobilitzacions dels jubilats cada cop es fan més visibles i massives. Gobierno, oposicó i sindicats van veient com la gent gran s'ha activat definitivament per fer seus els carrers.

  Preu
  15,00
 • 8 de març

  Descripció

  El Dia Internacional de les Dones se celebra el 8 de març i està dedicat a reivindicar la lluita feminista i denunciar el sexisme. Enguany, per primer cop a l'estat espanyol, les reivindicacions tindran forma de vaga general i la convocatòria reclamarà treballar en favor de la igualtat de gènere i en contra de la bretxa salarial de gènere i la cronificació de l'atur femení.

  Preu
  12,00
 • Llibertat d'expressió

  Descripció

  Titellaires, cantants i tuitaires detinguts i empresonats. Exposicions, llibres i dibuixos perseguits i censurats. No hi ha gàbia prou resistent per segrestar paraules que volen soles.

  Preu
  12,00
 • Somriures engabiats

  Descripció

  Somriures perseguits i engabiats perquè en les rialles, alguns hi volen veure odi. Quan és el seu propi odi qui no pot acceptar ni rialles ni somriures.

  Preu
  12,00
 • KRLS

  Descripció

  El país es prepara pel ple d'investidura de Carles Puigdemont malgrat les amenaces de l'estat espanyol. Mentre la Policia Nacional revisa tot el clavegueram del Parc de la Ciutadella per si hi arriba d'amagat, una part de l'independentisme convoca una concentració amb caretes del president.

  Preu
  12,00
 • Galets

  Descripció

  El galet és la pasta grossa de la tradicional escudella de Nadal, sovint farcit de pilota i acompanyat de cigrons i carn d'olla.

  Preu
  12,00
 • En campanya

  Descripció

  Tenda canadenca. Campanya catalana.

  Preu
  12,00
 • Pau Casals

  Descripció

  Pau Casals i Defilló, violoncel·lista, director i compositor musical català. «I am a Catalan» és la frase inicial i que millor identifica el discurs que va pronunciar a les Nacions Unides el 24 d'octubre de 1971. La seva interpretació d'El cant dels ocells ha esdevingut un símbol de pau i llibertat arreu del món.

  Preu
  12,00
 • Pau

  Descripció

  La pau és l'estat en què una societat, sense violència, gaudeix de justícia, llibertat i igualtat social. El colom blanc amb una branqueta d'olivera al bec, reconegut universalment com a símbol de la pau després de les guerres que tingueren lloc durant el segle XX, té un origen bíblic. En el judaisme, el cristianisme i l'islam una branqueta d'olivera significa 'pau'.

  Preu
  12,00
 • 1/OCT

  Descripció

  Cruïlla de vies, basades en l'anunci del Govern de la Generalitat, que marquen un abans i un després un cop se celebri el referèndum d'autodeterminació del Principat de Catalunya el dia 1 d'octubre de 2017.

  Preu
  12,00
Vies de tren i text '1/Oct' sobre fons blanc.