Condicions de compra i devolucions

Les condicions generals de compra regulen l'oferta i la compra de productes de CAN ANTAVIANA SL mitjançant la botiga online inclosa en aquest lloc web http://vectorisme.jordicalvis.cat

En utilitzar aquest lloc web quedes vinculat a aquestes condicions. Per això et recomanem que les llegeixis detingudament. Si no hi estàs d'acord hauries d'abandonar el lloc web.

1. DISPOSICIONS PRELIMINARS

Les presents condicions de compra són d'aplicació per a totes les vendes d'articles de CAN ANTAVIANA SL, que hagin estat realitzades a través del lloc web http://vectorisme.jordicalvis.cat (en endavant "lloc web").

En realitzar una comanda, ens garanteixes que ets major de 18 anys i que tens capacitat legal per cursar contractes vinculants.

Les comandes només podran realitzar-se per adquirir mercaderies sense ànim de revenda. Està totalment prohibida qualsevol revenda o distribució dels productes adquirits a través d'aquest lloc web.

Ens reservem el dret de poder anul·lar comandes fraudulentes, falses o especulatives així com aquelles que hagin estat sol·licitades per un client amb el qual pugui existir alguna diferència/controvèrsia en comandes anteriors, o quan hi hagi dubtes raonables que ens puguin fer pensar que el client està realitzant alguna activitat delictiva.

Podem actualitzar les presents condicions de compra així com l'Avís Legal en qualsevol moment. Podràs consultar la versió actualitzada de tots dos textos prement als enllaços "Condicions de Compra" i "Avís Legal".

1.1. Obligacions de l'usuari

Com a usuari estàs obligat a comunicar a CAN ANTAVIANA SL totes les dades necessàries per l'accés i utilització dels serveis d'aquest lloc web. Les dades facilitades han de ser veraces i actuals, ja que podem fer ús d'elles per posar-nos en contacte amb tu si fos necessari aclarir algun detall.

És indispensable que facilitis tota la informació que cataloguem com obligatòria, ja que, de no fer-ho no podrem cursar la teva comanda. No serem responsables en cap cas de possibles retards o fallades en el lliurament com a conseqüència de l'error o omissió de dades.

L'usuari haurà de fer ús adequat dels serveis inclosos en aquest lloc web, sempre en conformitat amb l'ordenament jurídic i no durà a terme cap activitat que dificulti o interfereixi el seu funcionament.

L'usuari haurà d'abstenir-se d'obtenir, a no ser que sigui per a ús personal, informació (s'entén per informació qualsevol missatge, fotografies, dibuixos, programari i en general qualsevol classe o tipus d'arxiu informàtic, gràfic, etc...) que sigui propietat d'aquest web.

1.2. Mesures de seguretat

Establirem tots els mecanismes raonables al nostre abast per garantir que les teves dades personals es conserven amb seguretat en tot moment. No obstant això, acceptes que cap transmissió de dades a través d'Internet pot garantir-se com a segura davant d'accessos no autoritzats i no ens podrem fer responsables de qualsevol error de seguretat llevat que s'hagi degut a alguna negligència nostra.

2. CONDICIONS APLICABLES A LES COMANDES

Tots els productes que s'ofereixen en aquest lloc web són venuts directament per CAN ANTAVIANA SL amb CIF B25490277 i domicili a Carrer de Santa Justina, 29 (altell) - 25400 Les Borges Blanques (Lleida).

2.1. Procediment de compra

Podràs navegar en el lloc web fins a trobar l'article desitjat. Un cop localitzat, prement sobre el mateix accediràs a tota la informació que t'ofereix l'article en qüestió. Des d'aquí podràs afegir l'article a la teva compra.

Si estàs realitzant una comanda per primera vegada amb nosaltres, et demanarem que introdueixis totes les teves dades (nom i cognoms, correu electrònic, adreça, mètode de pagament, etc.)

Un cop introduïdes les dades podràs continuar la teva compra i finalment confirmar la comanda.

2.2. Cobertura de l'oferta

El territori en el qual s'accepta i es distribueix comandes és a Catalunya, i resta de l'Estat Espanyol.

Si un usuari estigués interessat en rebre una compra a fora d'aquest territori, aconsellem que contacteu amb nosaltres a través del formulari de contacte o enviant un correu a vectorisme@jordicalvis.cat i t'enviarem informació.

2.3. Disponibilitat

Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat. No ens fem responsables de la manca d'existència o de la no disponibilitat dels productes.

Consulteu la selecció d'articles disponibles per a la venda a través del lloc web, ja que no tots els articles que puguin aparèixer en els catàlegs, llocs web o un altre tipus de presentacions estan disponibles per a aquest tipus de venda.

Si un producte no estigués disponible un cop realitzada la comanda, se t'informarà al més aviat possible per correu electrònic o per telèfon i la compra quedaria anul·lada totalment o parcialment.

Davant de qualsevol dubte, recomanem posar-se en contacte amb el servei d'atenció al client.

2.4. Contracte amb CAN ANTAVIANA SL i acceptació de comandes.

La comanda no serà acceptada per nosaltres fins que l'import hagi estat abonat al nostre compte. Et confirmarem l'acceptació de la comanda en un correu electrònic en el qual t'informarem que la comanda està essent enviada.

Només en aquest moment quedarà formalitzat el contracte entre tu i nosaltres, i només per als articles relacionats en la confirmació d'enviament.

2.5. Confirmació i anul·lació de comandes

Amb anterioritat a la finalització de la comanda per la teva part en el lloc web, podràs revisar tots els detalls associats al mateix (imports desglossats en tots els epígrafs necessaris - impostos, costos, de transport, selecció d'article, etc.), podent corregir el que consideris necessari.

Amb posterioritat a la confirmació no serà possible modificar ni anul·lar la comanda a través del lloc web. T'hauràs de posar en contacte amb nosaltres. Només podrà ser modificada o anul·lada si l'article no ha entrat en la fase d'expedició des dels nostres magatzems.

2.6. Moneda, impost i preu

D'acord amb la legislació vigent, tota compra realitzada en el nostre lloc web estarà subjecta a l'impost sobre el valor afegit. El tipus aplicable serà el legalment vigent en cada moment.

Tots els preus es mostren en euros i han de ser considerats com el preu final a pagar pel client (IVA i els altres impostos que pogués correspondre) despeses d'enviament a part.

2.7. Formes de pagament i seguretat

Qualsevol comanda realitzada ha de ser abonada de forma immediata després de la confirmació de la comanda. Únicament es cursaran comandes de les quals s'hagi completat i verificat el pagament.

Les compres realitzades en aquest lloc web es podran pagar mitjançant els següents mètodes de pagament:

Targetes de crèdit: Accepta targetes VISA, VISA Electron, 4B i MasterCard. L'import de la comanda es carregarà a la targeta, de manera que hauras d'indicar el nom, la data de caducitat, així com el codi de seguretat CVV (que es troba al revers de la teva targeta).

Aquestes dades no seran guardades o manipulades per nosaltres, seran registrades directament a la passarel·la de pagament de la nostra entitat financera. En cas que el càrrec no es pugui portar a terme finalment (per qualsevol causa), la comanda quedarà anul·lada automàticament.

En breu quedarà implantat també el pagament a través de transferència bancària.

2.8. Lliuraments: tipus, terminis i problemes

El lliurament es realitzarà a l'adreça sol·licitada per una empresa de missatgeria o bé a través de Correus dins l'horari habitual i amb la major celeritat possible.

En cas que 7 dies hàbils després de la recepció del correu electrònic de confirmació encara no hagis rebut el teu paquet, contacta amb el nostre Servei d'Atenció al Client a vectorisme@jordicalvis.cat. També pots fer-ho a través del telèfon +34 973 14 34 81 de 9:00h - 19:00h de dilluns a divendres.

En el cas de compres fora de la península, el termini d'entrega pot ser superior.

Aquest termini pot augmentar en períodes de rebaixes, campanyes de Nadal o en el cas de gestions duaneres i altres circumstàncies derivades de (a títol informatiu únicament) la distància geogràfica, condicions climatològiques, guerres, vagues, qualsevol forma d'intervenció governamental, incompliments dels nostres proveïdors, etc. així com qualsevol altra imputable a l'operador logístic encarregat del lliurament del producte. No ens fem responsables dels possibles retards que puguin originar-se per qualsevol dels motius esmentats anteriorment.

Durant el mes d'agost les comandes realitzades s'entregaran a partir del setembre.

Si, en el moment del lliurament l'embalatge de la comanda està danyat, hauràs d'obrir el paquet en presència de l'operador logístic per verificar l'estat dels articles. Si s'observen danys els hauràs de detallar a l'albarà de lliurament i posar-te en contacte amb nosaltres.

Repararem o substituirem sense cap cost per a tu tots aquells articles que hagin estat danyats o perduts durant el transport, sempre i quan, ens notifiqui aquesta incidència al més aviat possible.

Un cop lliurada la comanda, passarà a formar part de la teva propietat i per tant, tots els danys que puguin originar seran de la teva responsabilitat.

2.9. Despeses de enviament

Les despeses d'enviament les podràs veure detallades en el procés de compra.

2.10. Política de devolució, desistiment, canvi i reemborsament

Pots realitzar la devolució de la teva comanda en un termini màxim de 14 dies naturals des de la data de recepció de la comanda.

Per iniciar el tràmit de devolució de la comanda hauràs d'enviar un correu electrònic a vectorisme@jordicalvis.cat indicant el número de comanda i el producte a retornar o canviar. Et respondrem per correu electrònic dins dels següents 3 dies hàbils, amb les instruccions per formalitzar la devolució.

Devolució

Si ens sol·licites una devolució del producte, les despeses de la devolució aniran al teu càrrec i seràs el responsable que la devolució s'efectuï correctament amb l'agència de transport que desitgis.

Canvi

Si la devolució es fruit d'un canvi de mida o de producte per la teva part, les despeses de la devolució aniran al teu càrrec i seràs el responsable que la devolució s'efectuï correctament amb l'agència de transport que desitgis. El nou enviament amb la nova comanda l'abonarem nosaltres.

Si el canvi està motivat per un error nostre o per un defecte en el producte, abonarem el cost del seu enviament i la nova tramesa.

Molt important: Conserva el comprovant d'enviament, ja que en cas d'incidència amb el mateix, servirà de comprovant davant de possibles reclamacions. CAN ANTAVIANA SL no es fa responsable de la devolució.

Envia'ns el paquet per correu i posa a dins l'albarà de lliurament:

CAN ANTAVIANA SL
Carrer de Santa Justina, 29 (altell)
25400 Les Borges Blanques (Lleida)
T. 973 14 34 81


Dret de desistiment

Per exercir el dret de desistiment, el client disposa d'un termini de 14 dies naturals a comptar de la data de recepció de la comanda. Per fer efectiu el desistiment hauràs de notificar-ho a CAN ANTAVIANA SL enviant un correu electrònic a vectorisme@jordicalvis.cat o bé omplint el següent formulari:

Formulari de desistiment

Per complir el termini n'hi ha prou amb la comunicació per la teva part d'aquest dret abans que venci el termini per correu electrònic.

Aquest dret és limitat i no inclou la possibilitat de desistir en les situacions següents:

  • Els béns que hagin estat usats o danyats.

  • Els béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.

  • Els béns confeccionats conforme les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.

  • Els béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.

Només s'admetrà la devolució d'aquells productes que es trobin en perfectes condicions i s'han de tornar correctament protegits, en el seu embalatge d'origen, en perfecte estat, sense desprecintar, sense signes que hagin estat oberts, amb tots els accessoris i la factura.

Un cop rebuts els productes, si fos detectat qualsevol tipus de manipulació, desperfecte o signe que fes suposar que el producte hagi estat obert, modificat, alterat o hi hagi risc d'això, el producte en qüestió serà retornat immediatament al client mitjançant l'enviament postal contra reemborsament, assumint l'usuari les despeses d'enviament.

El dret de desistiment requereix que remetis el producte tal com va ser rebut, sense utilitzar i amb el seu embalatge original, de tal manera que no sigui possible el seu deteriorament durant el transport, assumint el client els possibles danys durant el mateix i les responsabilitats derivades.

Un cop examinats i verificats els articles, CAN ANTAVIANA SL procedirà a la devolució de l'import de la mateixa forma que va realitzar el pagament en un termini no superior a 14 dies a partir de la data de recepció dels productes.

Les devolucions seran tramitades en dies laborals, de dilluns a divendres. Les devolucions realitzades en festius nacionals, autonòmics i locals es gestionaran l'endemà del festiu en qüestió.

3. GARANTIA

La garantia s'aplica sempre que el producte sigui utilitzat sota les condicions normals d'explotació determinades pels fabricants. CAN ANTAVIANA no està obligada a indemnitzar l'usuari o a tercers per les conseqüències de l'ús del producte, ja siguin mals directes o indirectes, accidents soferts per persones, mals als bens d'altri, al producte, pèrdues de benefici o lucre, mals que provinguin d'una deterioració o pèrdues de dades.

CAN ANTAVIANA no respondrà en cap concepte de les possibles fallades o defectes que poguessin tenir els productes proporcionats. Serà el propi fabricant qui amb la seva garantia respondrà dels possibles desperfectes que el producte albergués.

CAN ANTAVIANA podrà unilateralment i a la seva sola discreció accedir a facilitar els tràmits envers el fabricant.

Els productes queden fora de garantia pels següents motius:

  • Si han rebut, una vegada lliurats al client, algun deteriorament per fets externs, accidents o mal seguiment de les instruccions .

  • Si resulten danyats per realitzar-ne un incorrecte ús per part del client.

  • Si escau, si les condicions generals imposades per un fabricant per a un producte així ho indiquessin.

4. NUL·LITAT PARCIAL

Si qualsevol part d'aquestes condicions de serveis fos contrària a dret i, per tant, invàlida, això no afectarà les altres disposicions conformes a dret. Les parts es comprometen a renegociar aquells punts de les condicions de servei que resulten nuls i a incorporar-los a la resta de les condicions de servei.

5. MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE VENDA

CAN ANTAVIANA SL es reserva el dret a modificar les condicions generals de venda sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presentin a través del mateix com la forma en què aquests semblin presentats o localitzats en els seus servidors.

Aquests canvis han de ser acceptats per l'usuari cada vegada que faci efectiva una compra a través del web.

Els clients que no estiguin conformes amb les modificacions de les condicions generals, hauran de notificar i, a partir de la data en la qual la nova versió entrés en vigor, s'han de deixar d'utilitzar els serveis web.

En el cas que alguns dels termes de les condicions generals de venda siguin declarats integrals o no oposables per una decisió judicial, la resta de disposicions mantindran la seva vigència.

6. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquest lloc està situat i és operador d'Espanya. Totes les qüestions relatives a aquest lloc es regeixen per les lleis espanyoles i es sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents d'Espanya, sense que siguin aplicables els principis sobre conflictes de lleis.

En aquells casos en què el client no tingui la condició de consumidor o usuari, o que tingui domicili fora d'Espanya, se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Lleida, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

Si l'usuari decideix utilitzar o consultar aquest lloc fora d'Espanya, haurà de tenir present que ho fa per pròpia iniciativa, i que és responsable del compliment de les lleis pertinents.

El present contracte entrarà en vigor i tindrà plens efectes des del moment en què es produeixi l'acceptació del client o usuari.

El present contracte, i, per tant, les condicions generals que incorpora, justament amb els annexos (d'existir), a més de ser llegits en aquest lloc web, poden emmagatzemar-se, arxivar-se i reproduir-se per mitjans electrònics o informàtics habituals.

7. QUEIXES I RECLAMACIONS

L'Usuari pot fer arribar a l’Empresa les seves queixes, reclamacions o un altre comentari que desitgi realitzar a través de les dades de contacte que es faciliten al principi d'aquestes Condicions (Informació General). A més l’Empresa disposa de fulles oficials de reclamació a la disposició dels consumidors i usuaris, i que aquests poden sol·licitar a l’Empresa en qualsevol moment, utilitzant les dades de contacte que es faciliten al principi d'aquestes Condicions (Informació General).

Així mateix, si de la celebració d'aquest contracte de compra entre l’Empresa i l'Usuari emanés una controvèrsia, l'Usuari com a consumidor, pot sol·licitar una solució extrajudicial de controvèrsies, d'acord amb el Reglament UE Núm. 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013, sobre resolució de litigis en línia en matèria de consum. Pot accedir a aquest mètode a través d'aquest lloc web.